Cum poti avea parte de un site pentru afacerea ta cu banii de la stat?

Cum poti avea parte de un site pentru afacerea ta cu banii de la stat?

Daca si tu esti unul dintre antreprenorii ce are nevoie de putin ajutor, ei bine, afla ca de acum poti sa iti realizezi propriul site, iti poti crea un slogan, o marca sau alte identitati vizuale cu ajutorul banilor veniti de la stat. Cum este posibil acest lucru?

Desi pare o masura incredibila, ea este pe cat se poate de adevarata avand in vedere ca este rezultatul unui program ce are valabilitate in perioada 2017 – 2020, si care bineinteles a fost avizat de catre Guvern la inceputul anului. Programul de internationalizare a firmelor va acoperi pana la 90% din cheltuielile firmelor pentru realizarea unor site-uri, dar si pentru diferite operatiuni.

Si cu toate acestea programul va avea si o suma limita pe an pentru fiecare firma ce se incadreaza la acest program, iar suma respectiva este de 50.000 lei an per firma. Insa nu trebuie sa uitati ca si voi trebuie sa contribuiti cu cel putin 10% din costurile a ceea ce vreti sa creati.

Totodata trebuie sa mai stiti faptul ca dupa ce ati realizat site-ul sau marca ori sigla acestea trebuie sa fie active cel putin un an de la data in care au fost realizate. O alta conditie ar mai fi aceea ca ai avea obligativitatea sa participi la targuri si expozitii internationale, organizate in strainatate, in care sa ai un stand propriu cu produsele tale.

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre acest program poti gasi aici, iar daca esti interesat de limitele sumelor pentru care poti aplica in acest program poti gasi mai multe informatii aici.

program finantare firme

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */