Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Business Meetup #1

10 mai 2016 la 9:30 - 11:30

Cine suntem?

Suntem o comunitate deschisa de tineri antreprenori, entuziasti si dornici de a dezvolta comunitatea antreprenoriala locala, de a initia proiecte noi si de ce nu de a invata unii de la altii despre tainele antreprenoriatului si despre cum putem face ca acest drum al antreprenoriatului sa para mai usor.

 

Ce vrem sa facem?

Vrem sa crestem o comunitate activa de business, care sa se implice in dezvoltarea afacerilor atat la nivel local cat si international, are sa sustina infiintarea de noi start-up-uri si dezvoltarea antreprenoriatului la nivel local.

 

Ce se intampla un un Business Meet-Up?

1. Faci networking, in felul acesta avand posibilitatea de a descoperi oportunitati noi pentru afacerea ta.

2. Primesti know how de la ceilalti antreprenori, astfel incat afacerea ta sa se indrepte cu pasi repezi catre directia cea mai potrivita si sa creasca.

3. Inveti lucruri noi, prin intermediul studiilor de caz si al prezentarilor tinute de catre membrii hub-ului.

4. Ai parte de extra beneficii, mai ales daca decizi sa devii membru al comunitatii noastre.

5. Te joci, pentru ca jocurile de creativitate si logica te stimuleaza sa gasesti mai usor solutii pentru problemele cu care te confrunti in propriul business.

 

Cum particip?

Pentru acces la eveniment, membrii HUB/23 vor plati doar 20 de lei (sau li se scad 2 ore din abonament). Pentru ceilalti accesul costa 30 de lei.

Pentru a participa competeaza formularul de rezervare si asteapta confirmarea noastra pe adresa de e-mail pe care ai completat-o in formular.

Atentie! Avem doar 23 de locuri disponibile.

 

Details

Date:
10 mai 2016
Time:
9:30 - 11:30
Event Category:

Organizer

HUB/23
Phone
0726266835
View Organizer Website

Venue

Anticaffe New Experience
Strada Nicolae Titulescu 40
Ploiesti, Prahova România
+ Google Map
Phone
0799.66.99.66
View Venue Website
profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */