Idei de afaceri: Magazin online de saltele

Sunt multe idei de afaceri pe care le puteti gasii pe internet in ziua de azi dar cele mai multe dintre ele sunt exotice si par rentabile doar la prima vedere in realitate avand multe probleme in spatele planului de afaceri prezentat. Am vazut astfel afaceri cu ferme de vipere, ferme de struti si multe altele care pareau super investitie si in realitate au fost esecuri pentru cei care le-au incercat. 

Este vorba de afacerea cu saltele de dormit, mai ales ca pe piata au aparut tot felul de materiale inteligente care se adapteaza pe forma corpului si fac somnul mai odihnitor si mai placut. Iar marja de profit la o saltea standard este una bunicica. Spre exemplu pretul pentru o saltea 100×200 pentru o persoana poate varia 200 si 600 de lei in functie de materialele folosite si de producatorul acesteia. 

Ei bine asttazi vreau sa va povestesc despre o afacere care merge, cu un bun de larg consum si care se vinde pentru ca cel putin in teorie o data la 2-3 ani acest produs trebuie inlocuit.

Citeam acum un an si ceva un interviu cu cineva care se ocupa exclusiv cu comercializarea saltelelor si care a reust sa ajunga intr-un singur an la 1 milion de euro cifra de afaceri. Unii ar putea spune ca nu e mult dar nu e nici rau pentru o firma aflata la inceput de drum. Sa nu uitam ca multe dintre firmele care isi incep activitatea mor dupa primul an sau daca e sa vorbim in date statistice 90% dintre ele isi inceteaza activitatea dupa primul an.

Prin urmare credem ca cine vrea sa se implice mai tare in zona comertului ar putea incepe sa se intereseze despre acest produs, sa caute un pret bun la producatorii si sa il vanda online obtinand un profit bunicel. Momentan din studiile noastre piata nu este foarte aglomerata pe acest segment dar s-ar putea aglomera in curand, asa ca e bine sa va grabititi si daca erati pe puctul de a incepe o afacere, poate acest articol era ceea ce aveati nevoie pentru a demara lucrurile.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */