Ideile tinerilor antreprenori promovate in media locala

Ideile tinerilor antreprenori promovate in media locala

Asa cum probabil stiti deja competitia „Startup Summer Challenge 2017” se apropie cu pasi repezi de final, iar ieri avand in vedere acest mic detaliu, tinerii inscrisi in competitie, tinerii antreprenori au putut sa-si promoveze singuri in media locala, propriile aplicatii. Pe de alta parte, atmosfera a devenit mult mai incarcata de emotie si incendiara in momentul in care tinerii si-au prezentat aplicatiile din competitie.

Fiecare echipa si-a prezentat pe cat se putea de bine utilitatea si eficienta aplicatiei, astfel incercand ca fiecare dintre cele trei aplicatii sa-si atraga proprii fani. Si in mai putin de o saptamana ne putem bucura de informatiile pe care aplicatiile ni le vor aduce in viata noastra. Pe de alta parte nu putem neglija faptul ca acest eveniment „Startup Summer Challenge 2017” a adus o persectiva noua asupra ceea ce inseamna comunitatea locala de antreprenoriat, cat si a oferit o sansa tinerilor pentru a se indrepta catre lumea antreprenoriatului.

Cum era de asteptat aceasta vara a fost mult mai inflacarata si mai incitata pentru tinerii inscrisi in competitie, cu atat mai mult cu cat competitia dintre ei este mut mai stransa decat cea la care ne-am fi asteptat. Iar pentru cei ce sunt curiosi si vor sa vada cum s-au descurcat tinerii antreprenori in promovarea aplicatiilor am sa va las stirea cu pricina in cele ce urmeaza, dar bineinteles ca o puteti vizualiza si pe VPTV.ro.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */