Impact HUB si ING Bank lanseaza un proiect pentru tinerii antreprenori

Impact HUB si ING Bank lanseaza un proiect pentru tinerii antreprenori

Daca te numeri printre persoanele care sunt insetate de informatii, de sfaturi si de aplicatii care sa te faca sa te dezvolti in mediul antreprenoriatului te informez ca in foarte scurt timp se va lansa Startarium.  Startarium este o platforma complexa educational pentru acest sector al antreprenoriatului.

Evenimentul de lansare pentru aceasta platforma va avea loc pe data de 23 noiembrie. Pentru cei ce doresc sa se inscrie in competitie o pot face inregistrandu-se pe Startarium.ro pana pe data de 4 noiembrie, tinand cont, bineinteles, de una dintre conditiile de baza.

Aceasta conditie consta in vechimea startup-urilor, care trebuie sa fie cuprinsa intre 1 – 3 ani. Startarium.ro vine in ajutorul antreprenorilor oferindu-le un mediu tropice si materialele necesare pentru lansarea si dezvoltarea afacerilor.

Pe aceasta platforma poti gasi informatii si stiri despre business, evenimente ce promoveaza dezvoltarea afacerii si a relatiilor profesionale, un mediu unde poti lucra si colabora cu alti parteneri si multe alte lucruri interesante pentru cei pasioanti de antreprenoriat. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti aici.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */