Startup Summer Challenge 2017

Startup Summer Challenge 2017

Asa cum v-am obisnuit deja din postarile noastre de pe reteaua de socializare, Facebook, vara aceasta vom organiza si sustine un eveniment important pentru tanara generatie. Vreme de 3 saptamani, 3 echipe de studenti se intrec in cea mai incitanta competitie destinata tinerilor antreprenori: Startup Summer Challenge 2017. In cele din urma vom asista la una dintre cele mai frumoase competitii dedicate tinerilor studenti cu scopul de a-si insusi cateva dintre caracteristicile esentiale ale unui antreprenor.

Cele 3 echipe: EvolutionX, CodeBusters si First Force vor concura in cadrul competitiei dezvoltand aplicatii web si mobile, cu potential de a deveni business-uri de sine statatoare dupa finalizarea competitiei. Astfel incat tinerii studenti vor intelege mult mai bine si mult mai usor bazele dezvoltarii unei afaceri durabile si eficiente.

De asemenea cele trei echipe vor invata sa colaboreze, sa lucreze, sa experimenteze si, de ce nu, sa-si promoveze singuri proiectul. In plus de asta, competitia dintre cele trei echipe va fi strict supravegheata de catre HUB/23.

Competitia Startup Summer Challenge se desfasoara in perioada 10.07.2017 – 28.07.2017, in incinta HUB/23, iar echipa castigatoare va pleca acasa cu numeroase premii constand in vouchere valorice de la eMag.ro, carti, dar si alte produse si servicii utile unui tanar antreprenor. Asadar, timp de 3 saptamani studentii vor avea parte de noi provocari pe care vor fi nevoiti sa le duca la indeplinire. Cum se vor descurca, veti putea afla in postarile noastre, atat pe pagina de facebook, cat si aici, pe blog, prin intermediul hashtag-ului #ssc2017.

De asemenea, in cadrul programului vor avea loc diverse workshop-uri de dezvoltare antreprenoriala, personala si financiara, precum si intrevederi cu posibili investitori sau oameni de business din Prahova. Lucru ce reprezinta un plus pentru viitorii antreprenori, cat si pentru dezvoltarea si insusirea unor abilitati necesare in antreprenoriat.

Va invitam sa urmariti competitia incepand cu 10 iulie si sa ne ajutati promovand-o pe canalele dvs. de social media.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */