Adrian Dutu

Manager, MoveOut.ro

E-mail: contact@moveout.ro
Mobil: +40 734 394 001
Web: www.moveout.ro

Alaturi de un grup de tineri din Bucuresti, absolventi ai facutatii de transporturi din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti am infiintat compania MOVEOUT menita sa ofere cele mai bune servicii de pe piata transporului de mobila si a relocarilor de firme, dar si a altor servicii. Cu pasiune si seriozitate am reusit sa ridic firma in fiecare an ducand-o in topul firmelor pe aceasta nisa.

Prezentare video

img

Servicii oferite

 • Mutari mobila
  Indiferent de tipul de mobila sau de obiectele de mobilier asiguram toate materialele necesare pentru impachetare, dezasamblare si asamblare la domiciliu. In plus de asta nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic noi venim, impachetam, asiguram, transportam, despachetam si aranjam mobila ta la destinatia dorita.

 • Mutari firme
  Mutarea si relocarea a oricarui tip de firma avand grija in detaliu la fiecare aspect in parte. Astfel ca prin etichetarea fiecarui obiect, impachetarea speciala a obiectelor fragile, dar si transportul in siguranta a acestora dam dovada de eficienta, rapiditate si profesionalism. Cu atat pentru firmele ce nu isi pot intrerupe activitatea in timpul saptamanii le putem reloca si transporta si in weekend.

 • Transport mobila
  Asiguram transportul de mobila sau a altor bunuri atat la nivel interurban, national, cat si international. Garantam transportul mobilei dumneavoastra in cele mai bune conditii, cat si integritatea si siguranta bunurilor transportate.

 • Debarasare mobila
  Daca vrei sa scapi de mobila veche sau pur si simplu nu iti mai place mobila ta, noi venim in ajutorul tau pentru a o putea debarasa in cel mai scurt timp cu putinta.

Aptitudini

Viteza de reactie
0%
Eficienta
0%
Adaptabilitate
0%
Seriozitate
0%

Scurt CV

2015

Ridicarea companiei in topul firmelor de pe aceasta nisa si extinderea activitatilor societatii.

2014

Transport mobila international un nou pas in dezvoltarea companiei.

2011

Peste 100 de mutari efectuate cu succes atat in cadrul companiilor cat si a persoanelor fizice.

2008

Infintarea companiei Anul in care am infintat SC PROFESSIONAL MOVING SERVICES SRL, firma specializata in transportul mobilei, mutari mobila si mutari internationale.

profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */