Catalin Ghita

GHITA V. CATALIN SERVICII IT PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

E-mail: cata@daspi.ro
Mobil: +40 721 996 766
Web:

Pasionat de calculatoare si retelistica, am ales sa merg pe acest drum plin de provocari frumoase, sa vin in sprijinul clientilor si sa ii ajut sa isi rezolve orice fel de problema legata de infrastructura IT si de problemele care apar uneori in sistemele informatice. O buna administrare a lor aduce cu sine si un randament mai bun in cadrul sistemelor de productie.

Prezentare video

img

Servicii oferite

  • Mentenata si administrare ITj
    Ne ocupam cu servicii de mententanta atat pentru calculatoarele biroului tau, desktop sau laptop cat si de administrarea si gestionarea in siguranta a serverelor si masinilor virtuale pe care le utilizati in companie. De asemenea ne ocupam si de administrarea si securizarea retelelor private prin VPN

  • Consultanta ITj
    Licentiere, precum si cumpararea de echipamente noi sau sh in functie de necesitatile si bugetul clientului, proiectarea retelelor, proiectarea unor sisteme conforme cu necesitatile clientului. Solutii si consultanta antivirus,antispyware si securitate.

  • Back-up sisteme ITj
    Back-up date on-site sau off-site in servere securizate ssl. Back-up date de la fisiere pana la bare metal (full pc) precum si restaurarea lor in caz de troieni,virusi dar mai ales ransomware. Solutii antivirus, antispyware si securitate.

Aptitudini

Confidentialitate
0%
Cunostinte IT
0%
Rabdare
0%
Comunicare
0%

Scurt CV

2009
Trecerea de la angajat la freelancer
2018
Obtinerea diplomei de ofiter DPO
2019
Zece ani de freelancing
2020
Infiintare centru de date
profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */