Ciprian Lisita

Avocat, Cabinet de avocatura Ploiesti, Prahova

E-mail: lisita_ciprian@ploiesti-avocat.ro
Mobil: +40 740 006 076
Web: ploiesti-avocat.ro

Avocat definitiv din 2007, apara si reprezinta interesele in primele etape ale procesului cat si in caile de atac, acorda atentie maxima intereselor clientilor, in slujba carora se dedica.

Prezentare video

img

Servicii oferite

 • Drept penal
  Experienta acumulata in timp pentru oferirea de servicii de consultanta juridica, reprezentare juridica si asistenta juridica in toate fazele procesului penal, urmarire penala sau cercetare judecatoreasca.

 • Drept civil

  Consultanta, redactare si reprezentare in actiuni civile, precum asistenta si reprezentare in materia revendicarii imobiliare, a dreptului de propietate, a contractelor civile sau anulari contracte.

 • Dreptul familiei
  Se ofera consultanta juridica in domeniul relatiilor de familie, cat si reprezentare si asitenta juridica in materie de exercitarea autoritatii parintesti, pensie de intretinere, stabilirea programului de vizite, dar si divorturi.

 • Drept administrativ
  Experienta in consultatii juridice pentru domeniul administrativ, reprezentare si asistenta juridica in instanta a persoanelor ce se considera vatamate in drepturi de catre o autoritate publica printr-un act administrativ sau nesolutionarea la termen a unei cereri.

Aptitudini

Persuasiune
0%
Adaptabilitate
0%
Comunicare
0%
Confidentialitate
0%

Scurt CV

2009

Peste 100 de cazuri reprezentate in insanta.

2007

Avocat definitiv si primele cazuri reprezentate in instanta.

2005

Licentierea in drept si pregatirea pentru examenele de barou.

2001

Inscrierea la facultatea de drept Urmand acesta frumoasa cariera de avocat.

profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */