Claudius Dociu

Editor coordonator, TravelOnTop.ro

E-mail: claudius@dociu.ro
Mobil: +40 722 410 327
Web: TravelOnTop.ro

Una dintre cele mai mari binecuvantari de care poți avea parte este sa ai ocazia sa faci ceea ce-ti place. Daca ajungi sa fii si platit pentru asta, atunci poti intelege cum ma simt. Am ocazia zilnic sa stau de vorba pe undele radioului cu oameni interesanți si sa aflu lucruri noi. Calatoresc si ma informez pentru a scrie pe TravelOnTop.ro despre destinatii din toata lumea . Ca trainer in comunicare, am prilejul sa le impartasesc altora ce am invațat in 25 de ani petrecuți în lumea presei, de la cum sa asculti pentru a nu rata nici un detaliu, pana la cum sa vorbesti convingator pentru a-ti impune ideile. Nu știu ce-mi place mai mult din toate astea, dar nici nu-mi pun problema! Fa la fel, gaseste-ti misiunea si bucura-te in fiecare zi!

Prezentare video

img

Servicii oferite

  • Consiliere in comunicare
    Orice ai nevoie, tu sau firma ta, de la cursuri de vorbit în public, la consiliere în materie de comunicare internă sau externă

  • Promovare online si offline
    Atât cu “instrumente” clasice (bannere, spoturi audio etc), cât și prin intermediul advertorialelor ori reportajelor publicitare, comunicate, evenimente speciale.

  • Prezentare evenimente
    Numeroasele colaborări cu unele dintre cel mai cunoscute branduri prezente în România reprezintă o garanție a serviciilor oferite.

Aptitudini

Capacitatea de a lucra cu termene limita
0%
Confidențialitate
0%
Comunicare
0%
Oratorie
0%

Scurt CV

2016
Editor coordonator TravelOnTop
2011
Redactor-sef WYL TV
1998

Director de programe  in cadrul PRO FM Ploiesti.

1997

Redactor-sef adjunct la „Informatia Prahovei”

profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */