Elena Oprina

Elmi Art Therapy SRL

E-mail: elmiarttherapy@gmail.com
Mobil: +40 728 735 045
Web:

Se spune ca in viata trebuie sa ne gasim calea. Uneori ca sa ajungem sa ne dam seama ce e potrivit pentru noi trecem si prin experiente neplacute, insa totul se intampla cu un rost. Mi-am descoperit pasiunea pt masaj dupa ce am facut o pareza de nerv sciatic. Mi-am zis atunci ca voi face cursuri in domeniu pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie si asa am facut. Am descoperit pe parcurs o lume frumoasa, interesanta si captivanta: lumea terapiilor spa. M-a cucerit imediat! Si cum sunt o persoana deschisa, iubitoare si prietenoasa am ales sa lucrez ca terapeut si aceasta meserie mi se pare o provocare permanenta. In plus, sunt o persoana ambitioasa, imi doresc sa ma perfectionez si sa evoluez si sunt deschisa sa invat de la ceilalti atat in domeniul in care profesez cat si in tot ce tine de dezvoltarea personala.

Prezentare video

Servicii oferite

 • Tehnci spa de masaj
  Tehnicile spa de masaj includ terapii precum masaj cu roci vulcanice, masaj balinez cu bete de bambus, masaj lomi lomi kahuna, masaj ayurvedic, terapii ce au multiple beneficii la nivel fizic si psihic: relaxare, drenarea toxinelor, eliminarea stresului si tensiunilor etc.

 • Terapii faciale si corporale
  Terapiile faciale si corporale sunt o metoda naturala de exfoliere si hidratare a pielii folosind miere, alge, argile si plante.

 • Masaj terapeutic
  Masajele terapeutice precum reflexoterapia, masajul prenatal, masajul deep tissue, masajul sportiv, sunt terapii care trateaza sau previn afectiuni musculare, articulare sau ale organelor in functie de particularitatile fiecarui tip de masaj.

 • Produse Handmade
  Pirogravura: tablouri personalizate, decoratiuni interioare, decoratiuni nunta.

Aptitudini

Confidentialitate
0%
Capacitate de adaptare
0%
Simt artistic
0%
Comunicare
0%

Scurt CV

2017
Infiintarea propriei companii Elmi Art Therapy SRL
2011

Absolvirea cursurilor in calificarea maseur  si inceperea activitatii in acest domeniu

2011

Master in Managementul sectorului public.

2009
Absolvire Facultatea de contabilitate si informatica de gestiune
profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand