Iuliana Gabriela Dragnea

Psihoterapeut, Cabinet individual de psihologie

E-mail: IulianaGabrielaDragnea@gmail.com
Mobil: +40 730 791 553
Web: iulianadragnea.ro

Mi-am inceput drumul acesta al dezvoltarii personale si al autocunoasterii, pornind de la curiozitatea pe care mi-au starnit-o cuvintele „in natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma” si „cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste tot universul cu toate fortele sale ascunse„, iar aceasta curiozitate m-a purtat si mi-a dat forta, curaj si incredere pentru a descoperi universul interior, dar si forta pe care acesta o are, si da, dezvoltarea personala si procesul terapeutic de descoperire si transformare interioara (dar si exterioara) ne ajuta si deschide usa spre resursele interioare, ne invata cum si ce sa facem cu ele. Pentru mine asta inseamna o atitudine creativa de trait si experimentat viata.

Prezentare video

img

Servicii oferite

 • Consiliere psihologica
  Consilierea psihologica este o forma de interventie psihologica care se adreseaza persoanelor sanatoase, aflate intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, sociale, profesionale sau familiale.

 • Psihoterapie experientiala unificatoare
  Este o metodă holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală şi autoschimbare prin intermediul exerciţiului provocator, improvizaţiei şi meditaţiei creatoare cu suport artterapeutic şi expresiv.

 • Workshopuri si ateliere
  Destinate atat dezvoltarii personale cat si autocunoasterii.

 • Workshopuri de constelatii familiare
  Constelatiile familiale sunt o metoda de terapie holistica, avand in plan central cele 3 legi ale iubirii constiente.

Aptitudini

Creativitate
0%
Capacitate de a empatiza
0%
Continere
0%
Confidentialitate
0%

Scurt CV

2015

Infiintarea cabinetului reprezinta autonomia si validarea profesionala, cat si o alta provocare ca antreprenor.

2014

Finalizarea procesului de formare in pihoterapie experientiala unificatoare si facilitator de constelatii familiale.

2011

Licentierea in psihologie are ca factor central munca depusa asupra lucrarii de licenta. Iar acea perioada este un punct de reper esential in transformarea mea ca om si profesionist.

2000

Alegerea drumului Este anul in care mi-am dat seama ce vreau sa fac in viata, iar din acel moment am inceput sa caut, sa ma informez, sa inteleg ce si cum se intampla cu mine si cu altii. Este momentul din care am inceput sa ma construiesc constient pentru acest drum.

profil-fara-poza-m.png

Unul din cele mai bune proiecte dedicate comunitatii din Ploiesti

23
 de motive sa faci parte din HUB/23 in curand

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */