Un nou hub s-a deschis in Bucuresti

Un nou hub s-a deschis in Bucuresti

La initiativa Asociatiei Freelancerilor in aceasta luna s-a lansat Talent Garden Bucuresti, un hub special dedicat profesionistilor din industriile creative. Situat la parterul celei mai atractive cladiri din centrul Bucurestiului – Palatul Universul, pe o suprafata de aproximativ 700 de mp. Capacitatea acestui hub este de 65 de locuri plus o sala pentru intalniri si o zona dedicata evenimentelor.

Hub-ul Talent Garden Bucuresti (TAG) este deschis membrilor sai zilnic, 24 de ore pe zi, accesul in hub realizandu-se pe baza de cartela. In schimb receptia hub-ului este deschisa de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00, iar exceptie fac zilele de sambata si duminica plus sarbatorile legale.

Oferta acestui hub este structurata pe patru tipuri de abonamente:

  • Office Membership – pentru echipe formate din 4 – 6 persoane;
  • Full Membership – pentru cei ce isi doresc un loc pentru a lucra fix, dar si pentru a cunoaste oameni noi;
  • Flex Membership – pentru acele persoane ce au nevoie de un birou (timp de cateva zile pe saptamana si un interval orar bine definit);
  • Day Membership – pentru toate acele persoane ce nu sunt membrii acestui hub, dar care au nevoie de un spatiu in care sa lucreze pentru cateva zile.

Mai trebuie spus ca toate aceste abonamente au incluse servicii de secretariat, receptie si printare, iar in functie de abonamentul ales membrii pot avea parte de beneficii variate. Dar despre toate aceste lucruri si multe altele gasiti in articolul scris de Cristian Manafu.

Si ma intreb oare cand se va deschide si in Ploiesti un asemenea hub?

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */