Ai Emotii, Deci Existi!

Ai Emotii, Deci Existi!

In data de 30 octombrie, intre orele 17.00 – 20.00 sunteti invitati la evenimentul „Ai Emotii, Deci Existi!”, ce va avea loc la Vigo Grand Hotel. Pentru cei ce vor sa participe la acest eveniment, „Ai Emotii, Deci Existi!”, trebuie sa stiti faptul ca acesta este dedicat tuturor prersoanelor ce isi doresc sa invete sa isi gestioneze emotiile, atat pe cele pozitive, cat si pe cele negative.

Prin urmare, la eveniment poti afla mici trucuri prin care sa te poti folosi de emotii, indiferent de tipul acestor emotii. Iar cei de la care vei afla cum sa-ti folosesti emotiile in scopuri constructive sunt: Gabriela Maalouf, Claudius Dociu si Ana Gabriela. Evenimentul este organizat de Playful Personality Builder.

Gabriela Maalouf este NLP trainer pentru copii si parinti, consilier in dezvoltare personala si voce „Totul despre mame”.

Claudius Dociu este Trainer in Strategii de comunicare, realizator de emisiuni radio si TV, dar si autorul volumului „Arta vorbitului in public”.

Ana Gabriela este profesor de limba si literatura engleza ESL, EMT, formator/trainer in dezvoltare persoanala emotionala, senzoriala si inteligente multiple.

Pretul pentru un bilet la acest eveniment, „Ai Emotii, Deci Existi!”, este de 50 lei, iar locurile sunt limitate. Inscrierile se fac la nr de telefon 0799633393 sau mail ana_radulescu@ymail.com

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */