Finalul competitiei „Startup Summer Challenge 2017”

Finalul competitiei „Startup Summer Challenge 2017”

Asa cum am spus si in articolul de ieri, astazi a avut loc jurizarea competitiei „Startup Summer Challenge 2017”, in urma careia, bineinteles, am aflat si echipa castigatoare. Jurizarea acestei competitii a inceput in jurul orei 14.00, iar numele echipei castigatoare l-am aflat in jurul orei 15.30.

Procesul de jurizare a constat in punctarea fiecarei echipe, dupa ce acestia au avut la dispozitie 15 minute, timp in care sa-si poata prezenta aplicatia in fata juriului. Astfel ca reprezentantul fiecarei echipe a fost supus intrebarilor juriului in legatura cu ce poate face aplicatia creata, care este utilitatea acesteia si, mai mult decat atat, carui tip de public se adreseaza. Si chiar daca emotiile au fost de nestapanit, atat reprezentantii echipelor, cat si membrii acestora le-au depasit cu succes.

Astfel ca fiecare membru din juriu a putut sa puncteze fiecare raspuns primit. Iar la final, dupa ce fiecare echipa si-a prezentat aplicatia si a raspuns la toate intrebarile juriului, toate punctele primite s-au adunat rezultand echipa castigatoare a competitiei. Si pentru ca vreau sa maresc putin suspansul, am sa las numele echipei la finalul articolului, iar acum ne vom aminti de numele echipelor si de numele aplicatiilor pe care le-au realizat.

  • EvolutionX – cu aplicatia Smart Alarm;
  • CodeBusters – cu aplicatia Iron Health;
  • First Force – cu aplicatia Airsoft Depot.

Si pentru ca nu-i prea frumos sa va las in starea asta de suspans, am sa va spun ca echipa castigatoare a fost First Force cu aplicatia Airsoft Depot.

Oricum, felicitari tuturor echipelor!

Nu uitam, de asemenea, sa multumim si sponsorilor:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */