Workshop – Arta vorbitului in public – pentru tinerii antreprenorii

Workshop – Arta vorbitului in public – pentru tinerii antreprenorii

Sa fii antreprenor nu-i usor, mai ales daca nu esti obisnuit cu provocarile ce tin de lumea antreprenoriatului. O mare provocare, in acest sens, este strans legata si de modalitatea si metoda pe care o folosesti atunci cand vrei sa te adresezi cuiva. Dar in special unui numar mare de oameni sau intr-un spatiu public. Probabil ca majoritatea dintre voi stiti deja cum se intampla acest lucru si este posibil ca nu de putine ori, emotiile sa fii dat navala peste voi in momentul in care ati fost nevoiti sa vorbiti in public.

Si cu toate astea emotiile nu sunt cel mai mare dusman al vostru, caci ele se pot educa intr-un fel, iar asta se poate intampla si in cazul discursului vostru. Cat despre tinerii inscrisi in competitia „Startup Summer Challenge 2017” putem spune ca au avut parte zilele trecute de o experienta unica in ceea ce priveste „Arta vorbitului in public”. Mai exact in cadrul competitiei a fost organizat un workshop pentru participanti, cu scopul de a le testa calitatile vorbitului in public, dar si pentru a le oferi sprijin si pentru a mai adauga ceva la tehnica discursului lor.

Workshopul „Arta vorbitului in public” a fost sustinut de Claudius Dociu, cel care a petrecut timp de 2 ore cu tinerii antreprenori vorbindu-le, dar si provocandu-i intr-un mod cat se poate de placut la diverse joculete. Cum era de asteptat workshopul a decurs fara probleme, iar zambetele au fost afisate in fiecare moment pe chipul tinerilor.

Si chiar daca au mai fost si momente de suspans, tinerii au putut sa-si insuseasca informatii valoroase, dar si tehnici care sa-i ajute pentru a avea parte de un discurs bun, dar si de un vorbit in public fara probleme. Astfel ca la sfarsitul workshopului studentii au aflat cele mai importante taine si tehnici pentru a putea preveni un eventual blocaj in momentul in care vor fi nevoiti sa sustina un discurs in fata unor persoane.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-155703-46', 'auto'); ga('send', 'pageview'); /* */